Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2022 р., 15:29
Публікуємо роз’яснення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про права громадян щодо сплати за житлово-комунальні послуги в умовах воєнного стану
02 Листопада, 2022 р., 12:52
           З метою попередження поширення захворюваності на COVID-19 наполегливо рекомендуємо :
02 Листопада, 2022 р., 12:40
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що алгоритм нарахування податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку на суму витрат, понесених за навчання за наслідками звітного податкового року, розраховується наступним чином.
21 Жовтня, 2022 р., 12:50
Міністерство розвитку громад та територій України розпочало комунікаційну кампанію «Готуймося!», спрямовану на спонукання громадян індивідуально готуватися до опалювального сезону.
11 Жовтня, 2022 р., 15:47
           Інформуємо, що в Харківській області спостерігається зростання захворюваності на COVID-19, зокрема, протягом вересня щотижнево реєструвалося на 20 - 60% випадків більше, ніж за попередній тиждень, всього у вересні зареєстровано майже у 7 разів більше випадків захворювань, ніж протягом серпня 2022 року.
11 Жовтня, 2022 р., 12:25
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими оприлюднив дорожню карту дій родичів, якщо хтось із родичів, який зарахований до лав ЗС України (в тому числі ТрО), правоохоронних органів, пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув.  
03 Жовтня, 2022 р., 11:17
Кожен українець має змогу потрапити до лікаря та отримати медичну допомогу безкоштовно завдяки державній програмі медичних гарантій.
03 Жовтня, 2022 р., 11:14
Шановні мешканці громади, які оформляють компенсаційні виплати за тимчасово розміщених ВПО, які перемістилися в період воєнного стану, просимо звернутися до селищної ради за наступним графіком : 03.10.2022 з 14 до 17-години власники домоволодінь прізвища яких починається з літери А до літери Д.
02 Жовтня, 2022 р., 11:19
Вчитель — горде звання, яке за життя несуть лише найзаслуженіші та найгідніші! Нехай учительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними – такими, якими можна пишатися. А в сім'ї нехай запанують щастя та затишок. Здоров'я, любові, достатку та всіх життєвих благ! Життя розділилося на до та після. І навіть у такий нелегкий час, коли до нашої країни прийшла війна, Ви продовжуєте працювати заради майбутнього наших дітей.
15 Серпня, 2022 р., 16:31
Малоданилівська селещна рада доводить до відома фізичних та юридичних осіб яким були завдані шкода та збитки, про необхідність заповнення форми на сайті: https://humanrights.gov.ua/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь