Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Липня, 2022 р., 15:01
У мешканця Холодногірського району  м. Харкова 1981 року народження 10.07.2022 року було зареєстровано випадок захворюваності на Ботулізм (Класична харчова інтоксикація, спричинена Clostridium botulinum). Хворий був госпіталізований в Обласну інфекційну лікарню в реанімаційне відділення в стані середньої тяжкості. П?ять днів за життя пацієнта боролися лікарі, на теперішній час хворий переведений у відділення, де буде проходити подальше лікування.
10 Лютого, 2022 р., 14:44
Запуск простору «Дія City» зробить Україну привабливою для ІТ-компаній та стартапів, що допоможе нашій країні стати найбільшим ІТ-хабом Європи. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час виступу на третьому Diia Summit у Києві.
17 Січня, 2022 р., 15:35
Багато людей на Водохреща полюбляють купатися в крижаній або дуже холодній воді. Але слід пам’ятати, що одноразове занурення ніякої користі організму не принесе, а може, навіть навпаки. Новачки в ополонці можуть спіймати спазм або переохолодження.
17 Січня, 2022 р., 11:57
Проект «Детальний план території для визначення можливості розміщення об’єктів придорожнього сервісу за межами населених пунктів на території Малоданилівської селищної ради Харківського району (колиш. Дергачівського району) Харківської області» розроблений в цілях забезпечення сталого розвитку території, виділення елементів планувальної структури території проектування, встановлення параметрів планованого розвитку елементів містобудівної структури, встановлення меж зон розміщення об’єктів придорожнього сервісу, а саме: станції технічного обслуговування легкових автомобілів на 4 поста, автогазозаправної станції (АГЗС) типу А (традиційне) та автомийки самообслуговування на 5 постів.
14 Січня, 2022 р., 11:05
Необачність громадян та нехтування елементарними правилами безпечної поведінки на об’єктах залізничного транспорту, зокрема, на коліях та поблизу них, призводить до значної кількості травмувань, у тому числі зі смертельними наслідками. Регіональна філії «Південна залізниця» AT «Укрзалізниця» вкотре закликає усіх бути вкрай уважними та обережними на залізниці.
14 Січня, 2022 р., 11:04
ТОВ "ЮК "АРМАДА" 19.01.2022 року проводить онлайн вебінар на тему: "Огляд закону № 1914-IX: до чого готуватись аграріям?" Захід присвячений змінам законодавства з питань оподаткування діяльності суб`єктів господарювання.
14 Січня, 2022 р., 08:34
«Детальний план території для визначення можливості розміщення об’єктів придорожнього сервісу за межами населених пунктів на території Малоданилівської селищної ради Харківського району (колиш. Дергачівського району) Харківської області»
12 Січня, 2022 р., 11:14
Головне управління Державної міграційної служби України в Харківській області інформує, що з 1 січня 2022 року Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» через підвищення цін на сировину та матеріали змінює вартість бланків окремих біометричних документів.
11 Січня, 2022 р., 08:59
Про основні напрями реалізації регіональної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території Харківщини говорили під час апаратної наради 10 січня під керуванням голови ХОДА Олега Синєгубова.
04 Січня, 2022 р., 11:49
Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину на території України до 31 березня 2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь