Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Січня, 2024 р., 12:50
Часто зима для українців перетворюється на стихійно лихо. Сніг, вітер, відлига та знову мороз-примхи природи здатні вплинути на працездатність і життєдіяльність цілих регіонів. А ожеледиця-це проблема для всіх:і пішоходів, і водіїв. Це перша та основна причина травм.
11 Січня, 2024 р., 12:45
Чистота рук-першочерговий захід для профілактики та зменшення ризику розповсюдження інфекційних хвороб, зокрема і коронавірусної інфекції СОВІД-19. Слід пам’ятати, що на руки можуть потрапити бактерії та віруси буквально з усього – з поручнів в автобусі, трамваї, тролейбусі, при рукостисканні, дверних ручок, кнопок омофону, ліфту, смартфонів, грошей тощо. Торкаючись руками, що містять інфекцію, до очей, носа або рота, можна перенести збудника інфекційної хвороби з шкіри рук на слизові оболонки організму. Лікарі рекомендують всім нам якомога частіше мити руки. Але, що робити, якщо такої можливості немає? Тут на допомогу приходять антисептики.
07 Січня, 2024 р., 15:00
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що з 1 січня 2024 року розпочато Кампанію декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року. 
04 Січня, 2024 р., 10:59
25 грудня 2022 року, Малоданиліівська селищна рада прийняла рішення «Про бюджет Малоданилівської селищної територіальної громади на 2024 рік».  
31 Грудня, 2023 р., 17:25
Підводячи підсумки 2023 року, хочу висловити слова подяки воїнам Збройних сил України, волонтерам, працівникам установ та організацій за їхню працю, яка наближає нашу перемогу.
27 Грудня, 2023 р., 19:37
Наказом Національної поліції України від 24.07.2019 № 740 на території Харківської області запроваджено пілотний проєкт «Поліцейський офіцер громади», який є новою моделлю взаємодії громади та поліції на місцях та націлений на створення безпечного середовища та налагодження довіри громади до поліції.
25 Грудня, 2023 р., 14:42
Громадяни зі статусом учасників бойових дій або осіб з інвалідністю внаслідок війни можуть обрати професію чи програму з переліку ліцензованих професій та освітніх програм і безкоштовно навчатись і підвищувати кваліфікацію в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
25 Грудня, 2023 р., 14:39
З настанням холодів та через російські обстріли українці гріються як можуть: використовують пічки, генератори та інші нагрівальні прилади. Але, купуючи таке обладнання, важливо розуміти й ризики, які може спричинити його використання.
19 Грудня, 2023 р., 09:57
Національне інформаційне бюро збирає і вносить до реєстрів інформацію про:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь