Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2024 р., 15:42
Реєстрація тварин впроваджується на державному рівні в галузі тваринництва і є обов’язковою для господарств усіх форм власності.
12 Березня, 2024 р., 15:38
 У Харківській області ситуація зі сказом залишається напруженою.
12 Березня, 2024 р., 15:37
71 окрема єгерська бригада ДШВ запрошує до своїх лав вмотивованих, сильних та звитяжних!
12 Березня, 2024 р., 09:44
Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Уди, Стрілеча, Стариця, Берестове та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Обухівка, Амбарне, Куп‘янськ, Петропавлівка.
12 Березня, 2024 р., 09:44
На стадії відновлення декілька багатоквартирних будинків в селищі Лісному та Черкаській Лозовій.
12 Березня, 2024 р., 09:39
 Управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації (далі - Управління) повідомляє, що 06 березня 2024 року Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України розпочав відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.
07 Березня, 2024 р., 11:00
Грантовий проєкт «Власна справа» – це можливість для кожного українця реалізуватися як підприємець, і разом з тим підтримати економіку України у надскладний період, сплачуючи усі податки та збори і створюючи нові робочі місця.   
06 Березня, 2024 р., 12:01
Не знищуй українську землю! Не грай на боці окупантів!  Це палає природа Харківщини… Проте не завжди цьому причиною є ворог. Самі люди часто стають винуватцями того, що вогонь знищує величезні простори, наносить непоправну шкоду довкіллю, вбиває флору і фауну.  Вже біля 300 пожеж в природних екосистемах трапились в нашій області від початку року. І основною причиною виникнення цих пожеж є спалювання сухої рослинності. Ми неодноразово попереджали про надзвичайну небезпеку таких дій, особливо на деокупованих територіях. Там, де велись інтенсивні бойові дії, подібні пожежі можуть призвести до детонування боєприпасів, що не розірвались. Це пряма загроза для життя рятувальників!  Пам’ятайте  Під час дії воєнного стану в країні паліїв притягують до кримінальної відповідальності за статтею 113 «Диверсія» Кримінального Кодексу України, за якою передбачається покарання порушника у вигляді позбавлення волі терміном від 10 до 15 років.
05 Березня, 2024 р., 11:03
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до п.п. 170.2.1 п. 170.2 ст. 170 Податкового кодексу України облік загального фінансового результату операцій з інвестиційними активами ведеться платником податку самостійно, окремо від інших доходів і витрат. 
05 Березня, 2024 р., 10:02
БРАМА – це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь