Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2024 р., 10:29
Сьогодні День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
15 Лютого, 2024 р., 10:25
Хоча заради безпеки освітній процес у регіоні  вимушено проходить у дистанційному режимі, проте більше тисячі дітей Харкова навчаються в метрошколі, близько 400 дошкільнят відвідують метросадок, крім того, в режимі оф-лайн функціонують деякі приватні заклади освіти, отже діти контактують між собою та з дорослим персоналом, що підвищує ризик виникнення інфекційних захворювань в організованих колективах.  
15 Лютого, 2024 р., 10:20
Водно-нітратна метгемоглобінемія – захворювання, обумовлене значним підвищенням вмісту метгемоглобіну в крові, який утворюється внаслідок токсичної дії нітратів на гемоглобін, що призводить до кисневого голодування тканин (гіпоксії) і розвивається внаслідок порушення транспортування кисню кров’ю. 
09 Лютого, 2024 р., 15:38
З самого початку збройної агресії у 2014 році та початком повномасштабної війни у 2022 році російської федерації проти України, військова частина А1302 (93 ОМБр) успішно виконує надскладні бойові завдання.
09 Лютого, 2024 р., 10:20
Головне управління ДПС у Харківській області нагадує, що до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включається, зокрема, дохід від надання майна в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування). 
09 Лютого, 2024 р., 10:19
Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини протягом наступного тижня в період  з 05 лютого по 09 лютого 2024 року буде проводитися подвірний обхід мешканців приватного сектора з метою проведення  профілактичних щеплень собак та котів проти сказу, а саме:
02 Лютого, 2024 р., 13:40
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що для отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору можна за вибором платника (фізичної особи) в один із таких способів: 
02 Лютого, 2024 р., 13:39
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до статті 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР ”Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” із змінами та доповненнями, електронний таксометр - реєстратор розрахункових операцій, який додатково забезпечує попереднє програмування тарифів за проїзд та облік вартості наданих послуг з перевезень пасажирів.
02 Лютого, 2024 р., 13:38
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що для зручності громадян при поданні декларації в Електронному кабінеті платника (https://cabinet.tax.gov.ua/) створено електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», який надає можливість часткового автоматичного предзаповнення декларації. 
31 Січня, 2024 р., 14:32
На подвір’ї мешканки с-ща Лісне, Малоданилівської громади 3 січня 2024 року забіг безпритульний кіт. Господарі  почали  годувати, відтоді вдень кіт гуляв навколишньою територією, а ночувати приходив до оселі. З 09-го січня господарі помітили зміни в поведінці тварини: кіт перестав пити воду і їсти, був відсутній акт ковтання, з’явилася слинотеча. Агресивності не проявляв, був пригнічений. Подряпав двох дорослих та дитину. Цього ж дня його помістили в клітку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь