Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2023 р., 08:40
І в дощ і в сніг, на спеці та холоді солдати та офіцери виконують бойові завдання для оборони нашої держави. 
30 Листопада, 2023 р., 16:19
На початку року Малоданилівська селищна територіальна громада прийняла участь в обласному конкурсі мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» у 2023 році та отримала перемогу.
21 Листопада, 2023 р., 09:22
Український інститут національної пам’яті, Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей революції гідності підготували низку інформаційних матеріалів Дня Гідності та Свободи.
17 Листопада, 2023 р., 13:38
Шахраї ошукують українців, які виїхали за кордон, рятуючись від війни, та викрадають їхні українські фінансові номери телефонів, прив’язані до банківських рахунків.
14 Листопада, 2023 р., 13:36
В умовах повномасштабної війни суттєво зріс ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. Багато українців через бойові дій та фінансові труднощі змушені були покинути власні оселі й шукати прихисток далеко від дому, зокрема й за кордоном.
08 Листопада, 2023 р., 16:51
Вірусний гепатит А – це гостре захворювання печінки вірусного походження, що може мати як легкій, так і важкий перебіг. Єдине джерело інфекції – хвора людина. Вірусним гепатитом А можна заразитися через воду чи продукти, забруднені фекаліями інфікованої людини, предметами побуту. Ризик захворіти особливо зростає під час військових дій через обмежений доступ до безпечної питної води, відсутність умов щодо дотримання правил особистої гігієни. Якість та безпечність води питної є основою епідемічної безпеки населення. Військові дії, руйнування водопровідних, водоочисних споруд є суттєвими факторами ризику виникнення спалахів вірусного гепатиту А. Інкубаційний період ( період з моменту інфікування до появи перших клінічних проявів) зазвичай триває 14-28 днів. Симптоми можуть бути як легкими, так і тяжкими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь