Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2023 р., 16:51
Вірусний гепатит А – це гостре захворювання печінки вірусного походження, що може мати як легкій, так і важкий перебіг. Єдине джерело інфекції – хвора людина. Вірусним гепатитом А можна заразитися через воду чи продукти, забруднені фекаліями інфікованої людини, предметами побуту. Ризик захворіти особливо зростає під час військових дій через обмежений доступ до безпечної питної води, відсутність умов щодо дотримання правил особистої гігієни. Якість та безпечність води питної є основою епідемічної безпеки населення. Військові дії, руйнування водопровідних, водоочисних споруд є суттєвими факторами ризику виникнення спалахів вірусного гепатиту А. Інкубаційний період ( період з моменту інфікування до появи перших клінічних проявів) зазвичай триває 14-28 днів. Симптоми можуть бути як легкими, так і тяжкими.
07 Листопада, 2023 р., 15:08
Нещодавно у «Довіднику безбар’єрності» з’явився новий розділ – «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія».
07 Листопада, 2023 р., 13:11
Питання облаштування та підготовки Пунктів Незламності до осінньо-зимового періоду перебуває на особистому контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.
06 Листопада, 2023 р., 22:12
Про це під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі повідомив речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко.
02 Листопада, 2023 р., 11:33
Станом на 2 листопада 2023 року, за даними обласної служби зайнятості, на Харківщині актуальні 1060 вакансій.
30 Жовтня, 2023 р., 12:12
Фонд енергоефективності реалізує програму «ВідновиДІМ», мета якої —фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будівель, пошкоджених внаслідок військової агресії росії проти України. Брошура Найважливіше про Програму Фонду енергоефективності «ВідновиДім», яка фінансує будівельні роботи з відновлення житлових будинків, пошкоджених внаслідок військової агресії російської федерації проти України.
27 Жовтня, 2023 р., 11:55
27 жовтня - це свято української мови, яке щороку відзначається в Україні. Це день, коли ми вшановуємо пам'ять про наших предків, які створили і розвивали нашу мову.
27 Жовтня, 2023 р., 11:54
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відлік часу, протягом якого ПРРО працював у режимі офлайн, починається від дати та часу, зазначених у повідомленні про проведення розрахункових операцій в режимі офлайн з відміткою «початок переведення ПРРО в режим офлайн», до дати та часу, зазначених у повідомленні з відміткою «завершення режиму офлайн», а також від дати та часу, зазначених у повідомленні з відміткою «завершення режиму офлайн», до дати та часу, зазначених у повідомленні з відміткою «початок переведення ПРРО в режим офлайн», якщо в період між такими строками фіскальним сервером не було зареєстровано розрахункових документів у режимі онлайн-обміну.
24 Жовтня, 2023 р., 17:16
З 01.03.2023 в Харківській області розпочала роботу Харківська регіональна психологічна служба (далі – ХРПС), яка організована в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої Першою леді України Оленою ЗЕЛЕНСЬКОЮ.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь