Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Січня, 2024 р., 12:31
Морська піхота Військово-морських Сил Збройних Сил України запрошує на службу.
22 Січня, 2024 р., 12:38
Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини протягом наступного тижня в період  з 22 січня по 26 січня 2024 року буде проводитися подвірний обхід мешканців приватного сектора з метою проведення  профілактичних щеплень собак та котів проти сказу, а саме:
22 Січня, 2024 р., 10:15
 22 січня – особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята – проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель.  
19 Січня, 2024 р., 12:18
Африканська чума свиней (АЧС) – інфекційна вірусна хвороба свійських і диких свиней. 
19 Січня, 2024 р., 12:14
Спільно зі слідчими  ГСУ НПУ та Офісом Генпрокурора  оперативники   викрили 29-річного молодика, який  з 2021 р.  заражав сервера однієї з найбільших світових компаній у сфері електронної комерції. Хакер  за допомогою «брутфорсу» «зламав» 1500 облікових записів дочірньої компанії та  отримав доступ до управління сервісом.  Він написав вірус-майнер, яким   інфікував серверне обладнання компанії, та задіяв  понад 1 млн. віртуальних комп’ютерів. За цей час  злодій  вивів на свої електронні гаманці майже 2 млн. доларів США у криптовалюті (понад 75 млн.грн.)   В ході обшуків у   фігуранта в  Миколаєві  вилучено комп’ютерну техніку, банківські та сім-картки, електронні носії інформації.  Віртуальним командним пунктом Європолу у Нідерландах  аналізується інформація від українських колег; заблоковано електронні гаманці хакера з наявними на них активами.Триває слідство  за ч. 5 ст. 361  КК України.  Що очікує хакера під час воєнного стану читайте  за посиланнями  (на вибір): 
18 Січня, 2024 р., 13:46
Головне управління ДПС у Харківській області звертає увагу користувачів реєстраторів розрахункових операцій, що наказом ДПС України від 10.01.2024 № 19 (https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/78682.html) внесено зміни до наказу ДПС від 21.12.2020 №744 «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій» із змінами. 
18 Січня, 2024 р., 13:45
Головне управління ДПС у Харківській області інформує щодо випадків, за яких платник податку звільнений від подання податкової декларації.
17 Січня, 2024 р., 12:34
Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини  18 січня 2024 року буде проводитися подвірний обхід мешканців приватного сектора з метою проведення  профілактичних щеплень собак та котів проти сказу, в зв’язку з підтвердженим випадком сказу кота в с. Лісне Маладанилівської територіальної громади Харківського району. 
11 Січня, 2024 р., 12:50
Часто зима для українців перетворюється на стихійно лихо. Сніг, вітер, відлига та знову мороз-примхи природи здатні вплинути на працездатність і життєдіяльність цілих регіонів. А ожеледиця-це проблема для всіх:і пішоходів, і водіїв. Це перша та основна причина травм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь