Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Липня, 2023 р., 17:52
Кілька фактів: піклування про ментальне здоров’я має бути на часі для кожного українця: за соціологічними опитуваннями понад 90% мають хоча б один із симптомів тривожних розладів, а понад 50% - перебувають у зоні ризику розвитку труднощів, пов’язаних із психічним здоров’ям. 40-50% громадян, за оцінками спеціалістів потребуватимуть психологічної допомоги та психосоціальної підтримки різного ступеня інтенсивності.
10 Липня, 2023 р., 10:19
Постраждалі від домашнього насильства мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, зокрема, на послуги адвоката чи юриста для представництва інтересів у суді.
07 Липня, 2023 р., 16:13
Насамперед проконсультуватися з юристом з конкретного правового питання або ж отримати розʼяснення законодавства чи фахову пораду щодо певних документів, які надали юристу на розгляд; допомогу в написанні скарг, заяв або інших непроцесуальних документів; за умови приналежності клієнта до визначених законодавством категорій осіб – і вторинну правову допомогу, тобто поміч у складанні процесуальних документів та представництво інтересів клієнта в суді.
07 Липня, 2023 р., 16:09
На виконання наказу МВС України від 13 березня 2023 року № 183,184 «Про затвердження Порядку підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації основних працівників пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої пожежної охорони»  оприлюднюємо  «Правила прийому на навчання до   навчального пункту аварійно-рятувального загону  спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Харківській області на 2023 рік».
30 Червня, 2023 р., 00:15
Кір, краснуха, епідемічний паротит, поліомієліт, дифтерія, кашлюк можуть швидко поширюватись та загрожувати вам та вашій дитині. Єдиний спосіб захиститися від цих інфекцій та запобігти розвитку небезпечних ускладнень – зробити щеплення. Якщо ваша дитина пропустила щеплення за графіком чи не має їх взагалі, надолужте за першої ж можливості. Зверніться до найближчого закладу охорони здоров’я, щоб отримати щеплення безкоштовно.
27 Червня, 2023 р., 14:27
Майже 750 тисяч людей об’єднав проєкт «МРІЯ», створений для ліквідації каналів російських пропагандистів та осіб, які підтримують війну.  
19 Червня, 2023 р., 16:34
Малоданилівська селищна рада повідомляє про проведення громадських слухань у рамках процедури громадського обговорення містобудівної документації на місцевому рівні
16 Червня, 2023 р., 17:53
Малоданилівська селищна рада повідомляє, що до складу Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за  пошкоджені об’єкти нерухомого майна  внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України необхідно залучити представників від громадськості (згідно з Постановою КМ України № 565 від 30.05.2023р.).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь