УВАГА КОНКУРС!

Дата: 13.05.2024 13:58
Кількість переглядів: 98

Управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС уХарківській області у зв’язку з формуванням Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснюватиреалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на2024 рік, відповідно до п. 12 Постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.1998   № 1340 «Про Порядок обліку, зберігання,оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власністьдержави і розпорядження ним»,  длявиставлення у ЗМІ просимо розмістити:

-         у друкованихзасобах масової інформації;

-        на офіційний сторінці територіального органу ДПС в мережіінтернет;

 оголошення  із зазначеннямпереліку документів, необхідних для участі                   у конкурсі, місця та датипроведення засідання комісії наступного змісту:

       «Головне управління ДПС у Харківській області проводить конкурс     з формування Єдиного реєстру суб’єктівгосподарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна,що переходить          у власністьдержави на 2024 рік.

          До Єдиного реєстру включаються суб’єкти господарювання незалежно відформи власності, що є юридичними особами                      та платниками податку надодану вартість здійснюють реалізацію майна шляхом проведення біржових торгів(аукціонів) або через роздрібну торгівельну мережу.

           Для участі в конкурсі суб’єкти господарювання (юридичні особи платникиподатку на додану вартість) подають такі документи:

- заяву про включення до Єдиного реєстру іззазначенням вартості власного капіталу, кількість працівників, наявністьофіційної сторінки або електронної адреси в мережі Інтернет;

- копію установчого документа, засвідченусуб’єктом господарювання;

- копія ліцензії на право здійснення окремих видівгосподарської діяльності (за наявністю);

- довідку про власні складські приміщення абокопію договору оренди складських приміщень у тому регіоні, де подається заява;

- копія документів, які підтверджують можливість проведеннябіржових торгів (свідоцтво про реєстрацію (акредитацію) члена біржі, власникабіржового місця, брокерської контори);

- баланс або фінансовий звіт суб’єкта малогопідприємництва та звіт про фінансові результати за останній звітний період, щопередує даті подачі документів.          

Документи для участі  у  конкурсі приймаютьсяпротягомроку.

         Засідання комісії відбудеться по мірі надходжень заявок,  за адресою: вул. Пушкінська, буд. 46, м.Харків, 61166.

         Довідки за телефонами: (057)702-85-57.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь