Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Харківщина готова майже на 100% до опалювального сезону – Олег Синєгубов

Дата: 04.10.2023 15:53
Кількість переглядів: 76

В інтерв’ю інтернет-виданню «Думка» начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про підсумки візиту Президента України Володимира Зеленського на Харківщину 3 жовтня та готовність регіону до зими.

Він наголосив, що вагомі питання, над якими зараз працюємо, – це відновлення та захист енергогенеруючих підприємств.

«Майже на 100% область готова до опалювального сезону. Це планові показники. Президент наголосив на тому, що потрібно пришвидшуватися, задіяти максимально ресурси, зокрема, й міжнародних партнерів, щоб відбулося відновлення та захист енергогенеруючих підприємств», – сказав начальник ХОВА.

Також Олег Синєгубов зазначив, що розпорядження про початок опалювального сезону в Харківській області буде підписано в залежності від середньодобової температури.

«Звичайно, що ми будемо дотримуватися тієї позиції, як і завжди. Тобто будемо підписувати за тієї середньодобової температури, яка буде потребувати це зробити. В області також ще тривають роботи, наприклад, по місту Ізюм. Але до початку опалювального сезону ми все те, що запланували, встигнемо зробити», – додав начальник Харківської ОВА.
Харківщина готова майже на 100% до опалювального сезону – Олег Синєгубов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь