Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території для визначення можливості розміщення об’єктів придорожнього сервісу за межами населених пунктів на території

Дата: 17.01.2022 11:57
Кількість переглядів: 5900

Проект «Детальний план території для визначення можливості розміщення об’єктів придорожнього сервісу за межами населених пунктів на території Малоданилівської селищної ради Харківського району (колиш. Дергачівського району) Харківської області» розроблений в цілях забезпечення сталого розвитку території, виділення елементів планувальної структури території проектування, встановлення параметрів планованого розвитку елементів містобудівної структури, встановлення меж зон розміщення об’єктів придорожнього сервісу, а саме: станції технічного обслуговування легкових автомобілів на 4 поста, автогазозаправної станції (АГЗС) типу А (традиційне) та автомийки самообслуговування на 5 постів.

Розміщення об’єктів транспортної інфраструктури планується на земельній ділянці для ведення особистого селянського господарства, площею 2,0 га (землі сільськогосподарського призначення), кадастровий номер: 6322055900:01:000:0293, яка підлягає зміні цільового призначення на землі об’єктів транспортної інфраструктури. Земельна ділянка на праві особистої власності належить гр. Погребняку Дмитру Олександровичу. Земельна ділянка площею 0,98 га залишається у власності гр. Погребняка Д.О. без зміни цільового призначення до вирішення питання щодо земельної ділянки під розміщення шляхопроводу Державним агентством автомобільних доріг України «Укравтодор».

Територія вільна від забудови та багаторічних зелених насаджень.

До території СТО, АГЗС та автомийки передбачено облаштування під’їзду загального користування з автомагістралі Харків-Золочів КПП «Олександрівка».

Об’єкти природно-заповідного фонду та екологічної мережі на території проектування відсутні.

Додаток 1 (Звіт МДанилівка АЗС)
Додаток 2 (Повідомлення СЕО АЗС)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь