Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чим може допомогти служба зайнятості?

Дата: 29.10.2021 11:23
Кількість переглядів: 591

Якщо Ви залишились без роботи, та досі розмірковуєте над необхідністю звернення до центру зайнятості, ми наведемо ряд причин, чому варто звернутися за допомогою з пошуку роботи до професіоналів.

1) Фахівці Центру зайнятості допоможуть підібрати підходящу роботу безпосередньо з дня звернення, та нададуть вичерпні консультації щодо перспектив вашого працевлаштування. Ми порадимо, як розкрити свої здібності потенційному роботодавцю і допоможемо оволодіти необхідними навичками щодо пошуку роботи (зокрема, через мережу Інтернет).

2) Служба зайнятості має найбільшу базу актуальних вакансій, які знаходяться у відкритому доступі для користування. Ми пропонуємо роботу як за місцем проживання, так і в інших регіонах, а також надаємо можливість офіційного працевлаштування за кордоном.

3) Перебуваючи на обліку в центрі зайнятості, ви маєте право на отримання допомоги по безробіттю. Розмір та тривалість виплат залежить від страхового стажу, якого ви набули за період своєї трудової діяльності, розміру заробітної плати за останнім місце роботи та статті, за якою ви звільнилися.

4) Якщо ви не можете знайти роботу за фахом, служба зайнятості надає можливість безкоштовно пройти професійне навчання. Навчання проходить у центрах професійно-технічної освіти (ЦПТО) Державної служби зайнятості або інших навчальних закладах. Служба зайнятості має 11 власних ЦПТО, серед яких і Харківський центр професійно технічної освіти. Заклади оснащені новітньою технікою та устаткуванням.

5) Служба зайнятості надає ваучер на навчання. Без реєстрації в службі зайнятості громадяни можуть отримати ваучер на навчання для підтримання своєї конкурентоспроможності на ринку праці. Документ дає право безкоштовно пройти навчання за спеціальностями у пріоритетних видах економічної діяльності у навчальних закладах України (в тому числі ВНЗ), які мають відповідну ліцензію МОН.

6) Під час пошуку постійного місця роботи ви можете отримати додатковий заробіток – взяти участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру. Ці роботи організовуються місцевими органами влади та роботодавцями за сприяння служби зайнятості.

7) Безробітні мають можливість відвідувати різні семінари та тренінги. Фахівці служби зайнятості надають послуги з профорієнтації всім громадянам, які потребують допомоги у виборі професії. Служба зайнятості також організує спільні тренінги та семінари з громадськими організаціями, благодійними фондами та соціальними партнерами.

Вказаний перелік відображає лише частину послуг, які надає шукачам роботи Державна служба зайнятості. Більше того, асортимент сервісів постійно оновлюється та розширюється, враховуючи потреби клієнтів. Наша основна мета – якнайшвидше допомогти вам у пошуку постійної роботи з достойною заробітною платою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь