Малоданилівська селищна рада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує про реалізацію двох проектів для внутрішньо-переміщених осіб та учасників бойових дій:

Дата: 19.07.2021 16:37
Кількість переглядів: 726

Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує про реалізацію двох проектів для внутрішньо-переміщених осіб та учасників бойових дій:

1) У Харківській та Запорізькій областях реалізується спільний німецько-український проект «VITAL EAST - Професійно-технічне навчання управителів багатоквартирних будинків і «хаус майстрів», в рамках якого планується охопити навчанням молодь з числа внутрішньо переміщених осіб віком до 35-40 років. Початок навчання запланований на вересень 2021 року, кількість осіб в групі – 25. Навчання буде проходити в м. Харків із залученням викладачів з Харкова та Німеччини. Для осіб, які не проживають в місті Харків буде здійснюватися компенсація за проїзд на підставі квитків. Для 10 кращих учасників, які пройдуть навчання в рамках проекту та успішно складуть екзаменаційний тест, буде організована освітня поїздка до Нічеччини.

2) Проект, спрямований на соціально-економічну підтримку реінтеграції ветеранів та членів їхній сімей, що фінансується Європейським Союзом, впроваджується Міжнародною організацією з міграції та реалізується Центром зайнятості Вільних людей. Учасники бойових дій можуть отримати грант до 400 євро на підвищення кваліфікації або навчання. Проект складається з таких етапів: онлайн-реєстрація за посиланням: http://bit.ly/Професійні курси, проходження 2-денного тренінгу з адаптації військового досвіду до цивільної кар’єри, підготовка та захист проектної заявки для отримання гранту до 400 євро, проходження навчання – у разі позитивного рішення про надання гранту, консультації спеціалістів щодо кар’єрного розвитку – під час чи після проходження навчання. Набір у проект відбувається до 31 серпня 2021 року. Інформація щодо реєстрації у проекті розміщена на сайті Харківського обласного центру зайнятості за посиланням: https://kha.dcz.gov.ua/.../zaproshuyemo-veteraniv-atooos...;

та сторінках: Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/.../a.722034467.../3942245599207352

та Instagram https://www.instagram.com/p/CROflBGDZuX/...

За більш детальною інформацією звертайтеся до фахівців Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за телефонами (05763) 2-00-31, (05763) 3-10-61.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь